Δένουν κάβους τα πλοία την Τετάρτη 18 Απριλίου. 24ωρη απεργία της Π.Ν.Ο…

17 Απριλίου 2018 22:33

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία για όλους τους τύπους πλοίων, προχωρά σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και όπως η Π.Ν.Ο τονίζει, υπάρχει η προοπτική κλιμάκωσης των απεργιακών της κινητοποιήσεων. Ώρα έναρξης της απεργίας ορίζεται η 6η πρωινή της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί μετά από 24 ώρες.

Σημειώνεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ν.Ο αποφάσισε με 11 ψήφους υπέρ και 1 κατά την απεργία της Τετάρτης αντιδρώντας στο σχέδιο υπουργικής απόφασης για ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών λιμανιών. Υποστηρίζει ότι οι ενδομεταφορές προσώπων και πραγμάτων στη χώρα μας, θα πρέπει να γίνονται από πλοία με ελληνική σημαία και ελληνικά πληρώματα με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Ταλαιπωρία λοιπόν περιμένει όσους είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με πλοίο αύριο καθώς θα πρέπει να αναβάλλουν το ταξίδι τους. Επισημαίνεται ότι αρκετές ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ανακοινώσει αλλαγές δρομολογίων λόγω της απεργίας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos