Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στη Μάρπησσα Πάρου

18 Απριλίου 2018 13:45

Σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής και αυτόματου εξωτερικού απινιδισμού πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στην Αγροτολέσχη της Μάρπησσας.

Το Κέντρο Υγείας Πάρου, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας διοργανώνει το σεμινάριο, το οποίο είναι μη πιστοποιημένο και παρέχει γνώσεις πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Θα συμμετάσχουν ως εκπαιδευτές ομάδα υγειονομικών του Κ.Υ. Πάρου και του ΕΚΑΒ με σημαντική εμπειρία ή μετεκπαίδευση στην επείγουσα Ιατρική. Το σεμινάριο θα έχει θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος (πρακτικά σενάρια, εξάσκηση σε κούκλες).

Η ώρα προσέλευσης θα είναι αυστηρά η 8:30 (θα ληφθούν παρουσίες μόνο γι΄αυτούς που θα παρακολουθήσουν και το πρακτικό μέρος). Η έναρξη των ομιλιών θα ξεκινήσει στις 9:00.
Παρακαλούνται να παρευρεθούν όσοι έχουν στο παρελθόν εκπαιδευτεί σε αντίστοιχο σεμινάριο ώστε να ενισχύσουν τις γνώσεις τους.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos