«Let΄s Do it Greece 2018»! Η Αγκαιριά της Πάρου στη μεγαλύτερη πανελλαδικά ταυτόχρονη εθελοντική δράση!

18 Απριλίου 2018 15:14

Χιλιάδες εθελοντές από ολόκληρη την Ελλάδα, δίνουν ραντεβού έμπρακτης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με δράσεις που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα, σε κάθε γωνιά της χώρας μας, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018!


«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» είναι το κεντρικό σύνθημα της μεγαλύτερης εθελοντικής ομάδας της Ελλάδας, του «Let΄s Do it Greece 2018», το οποίο θα ενώσει για μια ημέρα απ΄άκρου εις άκρον ολόκληρη την επικράτεια! Στη φετινή συμμετοχή, που αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς προβλέπεται να συμμετάσχουν πάνω από 150.000 εθελοντές, παίρνει μέρος και η Αγκαιριά της Πάρου!

Η Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς διοργανώνει λοιπόν, στο πλαίσιο του «Let΄s Do it Greece 2018», τη δράση καθαρισμού της ακτογραμμής από το Φάραγγα έως το Βουτάκο την Κυριακή 29 Απριλίου. Η συνάντηση των εθελοντών θα γίνει στο λιμάνι της Αλυκής με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ.

Έτσι λοιπόν η Πάρος και συγκεκριμένα η Αγκαιριά, ενώνει αυτή την ημέρα τις δυνάμεις της με ολόκληρη την Ελλάδα στην μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία της χώρας!

Ας γίνουμε κι εμείς μέρος της μεγάλης πανελλήνιας αλυσίδας έμπρακτης αγάπης προς το περιβάλλον παίρνοντας μέρος στη δράση της Αγκαιριάς! Το ραντεβού μας για να δείξουμε τον περιβαλλοντικό σεβασμό μας πλησιάζει! Να μη λείψει κανείς!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos