«Προμηνύματα» καλοκαιριού στην Πάρο! Μαγιάτικη κίνηση παντού…

11 Μαϊος 2018 18:04

Όπου κι αν βρεθεί και περπατήσει κανείς αυτή την εποχή στην Πάρο, θα αποκομίσει την εικόνα ότι το νησί έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» από την αυξημένη κίνηση που παρατηρείται παντού!

Οι καλές για την εποχή θερμοκρασίες που θυμίζουν σχεδόν καλοκαιράκι εν μέσω Μαίου αλλά και το πρώιμο φετινό Πάσχα, φαίνεται να ευνοούν τις αποδράσεις τουριστών προς το νησί που δείχνει να «ξυπνά» για τα καλά από τη «νάρκη» των προηγούμενων μηνών και να ζωντανεύει ξανά λίγο πριν μπει και επισήμως το καλοκαίρι.

Το λιμάνι ειδικά τα Σαββατοκύριακα σφύζει από κίνηση, στις βραδινές βόλτες αρκετός πια κόσμος περιδιαβαίνει στα πιο πολυσύχναστα και διάσημα σημεία της Πάρου, τα περισσότερα καταστήματα έχουν ανοίξει για τη σεζόν και κάποια «βάζουν» τις τελευταίες πινελιές της προετοιμασίας τους ώστε να υποδεχτούν το θερινό τουριστικό κύμα.

 

 



Σύμφωνα με τα στοιχεία των καταλυμάτων του νησιού, οι κρατήσεις εμφανίζονται αυξημένες σε σχέση με πέρσι. Σύμφωνα επίσης με τις προβλέψεις, η φετινή τουριστική σεζόν αναμένεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη διατηρώντας την αυξητική τάση που παρατηρείται στην Πάρο τα τελευταία χρόνια.

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, η μαγιάτικη Πάρος δεν είναι μόνο για ακόμη μια χρονιά πανέτοιμη να φιλοξενήσει όσους θελήσουν να την επισκεφτούν αλλά και πανέμορφη! Ειδικά το Μάιο, το νησί αποπνέει μια φρεσκάδα και μια γοητεία που δύσκολα τη βρίσκει κανείς σε άλλη εποχή.

Το φυσικό τοπίο αναγεννημένο και ανανεωμένο έχει την παρθενικότητα μιας ομορφιάς ανέγγιχτης και αυθεντικής. Τα κρυστάλλινα νερά του νησιού και οι παραλίες του είναι και πάλι πεντακάθαρα και δελεαστικά. Πάνω απ΄όλα όμως, η μαγιάτικη Πάρος έχει τον «αέρα» μιας γλυκιάς, ευχάριστης προσμονής και αισιοδοξίας, την οποία αισθάνονται και απολαμβάνουν όλοι εκείνοι που προτιμούν να την επισκέπτονται αυτή την τόσο όμορφη περίοδο του χρόνου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos