Επέκτασης του προσήνεμου βόρειου μώλου στη Νάουσα Πάρου

23 Μαϊος 2018 13:50

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου εστάλη η υπ’ αριθμ. πρωτ. 27140/09-05-2018 (ΑΔΑ: Ω70ΦΟΡ1Ι-2ΤΣ) Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου – Γενική Δ/νση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής – Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Περιβαλλοντικού & Χωρικού Σχεδιασμού με θέμα: «Έγκριση Περιβαλλοντικών όρων για το έργο: «Λειτουργία Υφιστάμενου Αλιευτικού Καταφυγίου Νάουσας Δήμου Πάρου, νήσου Πάρου, Νομού Κυκλάδων και Κατασκευή-Λειτουργία Συμπληρωματικών λιμενικών έργων Επέκτασης του προσήνεμου βόρειου μώλου, προκειμένου για τη βελτίωση συνθηκών ελλιμενισμού» με φορέα του έργου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου- Αντιπάρου».

Το έργο αφορά α) την λειτουργία υφιστάμενου αλιευτικού καταφυγίου στη βόρεια πλευρά της νήσου Πάρου, εγκατεστημένο στην ΝΑ πλευρά του όρμου της Νάουσα και β) επέκταση του προσήνεμου βόρειου μώλου και λειτουργία του προτεινόμενου έργου στην έκταση που αυτό εντάσσεται και επηρεάζει.

Ανήκει στην υποκατηγορία Α2 της 3ης Ομάδας – «Λιμενικά Έργα», α/α 4 «Λιμένες εξυπηρέτησης αλιευτικών σκαφών ή μικτής χρήσης με άλλα σκάφη», σύμφωνα με την υα 1958/2012, όπως ισχύει.

Φορέας του έργου είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου και περιβαλλοντικός μελετητής ο πολιτικός μηχανικός κ. Ρουχώτας Ελευθέριος.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να λάβει γνώση της ανωτέρω απόφασης να απευθυνθεί στη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΖΑΣ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos