«Ηδύοσμος» Η Μάρπησσα έχει τον απόλυτο γευστικό προορισμό της

23 Μαϊος 2018 16:04

Η Μάρπησσα έχει τον απόλυτο γευστικό προορισμό της που δεν είναι άλλος από το Εστιατόριο – café – bar «Ηδύοσμος».

Ο όμορφος, ζεστός χώρος του, προσεγμένος στην κάθε του λεπτομέρεια σε κερδίζει από την πρώτη ματιά!
Με ευωδιαστούς κήπους γεμάτους από κάθε είδους φρέσκα βότανα, σε ένα περιβάλλον μαγευτικό και φιλόξενο, μπορείτε να απολαύσετε εδέσματα ολόφρεσκα φτιαγμένα με μεράκι, πιάτα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης που έχουν δημιουργηθεί με τα πιο αγνά υλικά!

Λαχταριστά γλυκίσματα και μεγάλη ποικιλία ποτών, συμπληρώνουν την ευρεία γκάμα των απολαύσεων που προσφέρει ο «Ηδύοσμος» με ιδιαίτερη φροντίδα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του!


Σε έναν χώρο ιδιαίτερα φιλικό και άνετο, κατάλληλα διαμορφωμένο για εύκολη πρόσβαση σε όλους και στα άτομα με ειδικές ανάγκες, ο «Ηδύοσμος» αποτελεί τον top προορισμό της γαστρονομικής ευχαρίστησης στη Μάρπησσα που ικανοποιεί απόλυτα όλες τις γευστικές απαιτήσεις με υπευθυνότητα, μεράκι και ξεχωριστή φροντίδα!

Επισκεφθείτε τον «Ηδύοσμο» και αφεθείτε στη μαγεία της μοναδικής ατμόσφαιράς του και στην τέλεια γευστική ικανοποίηση που είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει!

Μάρπησσα Πάρος
84400 Márpissa, Kikladhes, Greece
2284 043417

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos