Πάρος: Χωρισμένη στα… δύο η παραλία της Παροικίας! «Σκηνικό» από τροχοφόρα παρά την απαγόρευση…

08 Ιουνίου 2018 11:10

Με μια κακώς εννοούμενη παραδοξότητα έρχονται αντιμέτωποι παριανοί και τουρίστες που κάνουν τη βόλτα τους τα βράδια σε ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσύχναστα σημεία της Πάρου, δηλαδή στην παραλία της Παροικίας.

Οι αμέριμνοι περιπατητές, για τους οποίους η μεγάλη, γεμάτη καταστήματα παραλία αποτελεί παραδοσιακά μια από τις εντυπωσιακότερες περιοχές της Πάρου, αντικρίζουν έκπληκτοι στο διάβα τους ένα αναπάντεχο «σκηνικό» από πολλά σταθμευμένα τροχοφόρα παρά την ισχύουσα απαγόρευση.

Ως γνωστόν από την 1η Ιουνίου, αρχή της θερινής τουριστικής σεζόν, τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση της κίνησης και της στάθμευσης τροχοφόρων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου από τον μύλο του λιμανιού έως τo Μπουνταράκι.

Ωστόσο, ενώ απαγορεύεται από τις 19: 00 το απόγευμα μέχρι τις 7:00 της επόμενης ημέρας η κίνηση, το μέτρο δεν φαίνεται δυστυχώς να εφαρμόζεται σε ολόκληρη την παραλία αλλά μόνο στη μισή!

Από το ύψος περίπου λίγο πριν την Ζωοδόχο Πηγή μέχρι το Μπουνταράκι, αυτοκίνητα και δίκυκλα στη σειρά καταλαμβάνουν το χώρο της παραλίας χρησιμοποιώντας την αριστερή πλευρά της ως χώρο στάθμευσης. Η απογοητευτική εικόνα δεν επιφέρει μόνο την εύλογη διαμαρτυρία των καταστηματαρχών της περιοχής αλλά προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια νομιμότητας για όλους εκείνους που συμμορφώνονται προς το μέτρο και το τηρούν στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos