Πάρος: Επέκταση του «έξυπνου» συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παροικία

13 Ιουνίου 2018 18:39

Ήδη από τον Ιανουάριο του 2018, έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο αυτοματοποιημένο «έξυπνο» σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης σε πολυσύχναστες περιοχές της Παροικίας.

Υπάρχουν μέχρι στιγμής 40 προκαθορισμένες θέσεις στάθμευσης οχημάτων και νέα παρκόμετρα από την περιοχή του λιμανιού έως το αλσύλλιο της Εκατονταπυλιανής και από την αρχή του δρόμου του αλσυλλίου μέχρι το μέσο του περίπου, τα οποία καθιστούν εφικτή τη διαχείριση και τον πλήρη έλεγχο των θέσεων χάρη σε ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα.

Το σύστημα αυτό, πρόκειται σε λίγες ημέρες να επεκταθεί εφαρμοζόμενο και στην περιοχή απέναντι από το Κέντρο Υγείας της Παροικίας. Στο δρόμο λοιπόν απέναντι από το Κ.Υ., θα υπάρχουν εφεξής προκαθορισμένες θέσεις στάθμευσης οχημάτων ελεγχόμενες από νέα παρκόμετρα. Επί του οδοστρώματος θα υπάρχουν ηλεκτρονικά «μάτια», δηλαδή ασύρματοι αισθητήρες που θα καταγράφουν τις σταθμεύσεις οχημάτων πάνω στις προκαθορισμένες θέσεις.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos