Ο θρυλικός Πωλ ΜακΚάρτνεϋ στη Νάουσα της Πάρου!

30 Ιουνίου 2018 16:41

Ένα από τα πολυτάλαντα "σκαθάρια" που προκαλούσαν υστερία στον πληθυσμό όταν πραγματοποιούσαν μουσικές εμφανίσεις επισκέφθηκε τη Νάουσα της Πάρου!

Πρόκειται για τον Πωλ ΜακΚάρτνεϋ, την "ψυχή" του θρυλικού συγκροτήματος των Beatles και έναν από τους πλέον καταξιωμένους παγκοσμίως τραγουδιστές, στιχουργούς και συνθέτες που κέρδισε την απόλυτη δόξα στο πάνθεον της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Έχοντας κατακτήσει τον τίλο του ιππότη και του πιο εμπορικά επιτυχημένου τραγουδοποιού, σήμερα στα 76 του χρόνια ο αειθαλής ΜακΚάρτνεϋ ασχολείται κυρίως με φιλανθρωπικές δράσεις. Βρέθηκε προ ολίγων ημερών στην Νάουσα της Πάρου και πλαισιωμένος από μια μεγάλη παρέα γεύτηκε στο λιμανάκι ολόφρεσκους ψαρομεζέδες στο φημισμένο εστιατόριο "Μάριος" πλάι στη θάλασσα με φόντο τα γραφικά ψαροκάικα.

Απλός και προσηνής, ο μεγάλος Άγγλος καλλιτέχνης, έδειχνε να απολαμβάνει τις διακοπές του και το γεύμα του συντροφιά με την μεγάλη παρέα του!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos