Πάρος: «Απογείωση» τουριστών και από αέρος! – Από λιμάνι και αεροδρόμιο 91.128 επισκέπτες!

06 Ιουλίου 2018 14:58

Τα αριθμητικά στατιστικά στοιχεία των επιβατικών αεροπορικών αφίξεων στο νησί της Πάρου μιλούν από μόνα τους!

Και αυτό που δείχνουν, είναι ότι εάν συγκρίνουμε την επιβατική κίνηση του Ιουνίου του 2017 με την φετινή κίνηση του Ιουνίου θα δούμε ότι η αύξηση των από αέρος επισκεπτών στο νησί είναι εμφανώς μεγαλύτερη!

Επισημαίνεται ότι αυτή η σύγκριση, αποτελεί τον πρώτο απόλυτα αξιόπιστο και αντικειμενικό υπολογισμό της αύξησης της κίνησης, καθώς τα συγκρίσιμα μεγέθη των αφίξεων αφορούν στον ίδιο, νέο κρατικό αερολιμένα της Πάρου. Συγκρίνονται επομένως οι αφίξεις στο ίδιο, νέο και μεγαλύτερο αεροδρόμιο που απέκτησε το νησί, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2016, παρέχοντας τη δυνατότητα προσγείωσης μεγαλύτερων και περισσότερων αεροσκαφών και όχι αριθμητικά στοιχεία αφίξεων μεταξύ του παλαιότερου μικρού και του νέου αεροδρομίου.

Με βάση επομένως τους αριθμούς επιβατικών αφίξεων, κατά τον Ιούνιο του 2018 είχαμε μια αύξηση της τάξης του 29% σε σχέση με του Ιούνιο του 2017, με 13534 επισκέπτες έναντι 10300 επισκεπτών το 2017.
Επίσης το αεροδρόμιο παρουσίασε 163 περισσότερες αφιξοαναχωρήσεις πτήσεων.

Να σημειωθεί ότι εάν στους 13534 επισκέπτες από αέρος προστεθούν και οι 77594 αφίξεις επιβατών από το λιμάνι της Παροικίας, τότε ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στις 91.128 αφίξεις επιβατών.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos