Πάρος: Μοναδικό θέαμα "μάχης"με τα κύματα στο "Paros Wind Odyssey 2018"! (Βίντεο + Φωτό)

15 Ιουλίου 2018 20:12

Το Σάββατο 14 Ιουλίου ήταν η τέταρτη μέρα διεξαγωγής των διεθνών αγώνων της διοργάνωσης International Windsurfing Tour, "Paros Wind Odyssey 2018" που φιλοξενούνται στην Πούντα της Πάρου.

Το θέαμα που χάρισαν οι κορυφαίοι στον κόσμο αθλητές του windsurfing που παίρνουν μέρος στους αγώνες της Πάρου ήταν μοναδικό! Με ασταθείς για πρώτη φορά ριπές ανέμου στην περιοχή, οι έμπειροι surfers "πάλεψαν" κυριολετικά με τα κύματα για να σταθούν όρθιοι κάνοντας τους αγώνες πιο συναρπαστικούς από κάθε άλλη μέρα!


Ένα πολύχρωμο πλήθος από ιστιοσανίδες και αθλητές, ρίχτηκαν στη "μάχη" αψηφώντας τις συνθήκες ανέμου και κύματος που αποτελούσαν πρόκληση για τις ικανότητές τους, δοκιμασία για την επιδεξιότητά τους. Τα κατάφεραν και γοήτευσαν τους λάτρεις του αθλήματος που παρακολούθησαν την αξιόλογη, θεαματικότατη αγωνιστική τους προσπάθεια!

Στον χάρτη όμως των δημοφιλέστερων προορισμών βρίσκεται η Πάρος και χάρη στις ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές που διαθέτει για την φιλοξενία και αναψυχή των χιλιάδων κάθε καλοκαίρι επισκεπτών της.
Αν την επισκεφθείτε επιλέξτε την ποιοτική και υψηλού επιπέδου διαμονή σας στο πανέμορφο ξενοδοχείο Holiday Sun Ηotel στην Πούντα το οποίο εγγυάται χαλάρωση και ηρεμία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον απέριττης ομορφιάς. Οι χώροι του που μοιάζουν με επίγειο παράδεισο θα κάνουν τις διακοπές σας μια αξέχαστη εμπειρία!



Ή διαφορετικά, επιλέξτε να μείνετε στο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής ξενοδοχειακό συγκρότημα Poseidon of Paros Resort & Spa στη Χρυσή Ακτή, δίπλα στη θάλασσα, με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον ξεκούρασης και υπηρεσιών υψηλής άνεσης που θα κάνουν τις διακοπές σας απλά ονειρεμένες!
Στην Παροικία τώρα, στην παραλία, υπάρχει ο top γαστρονομικός προορισμός, που δεν είναι άλλος από το ψητοπωλείο "Μπριζολάδικο" το οποίο προσφέρει ζουμερές, ποιοτικές, νόστιμες κρεατολιχουδιές ψημένες στα κάρβουνα για τους απαιτητικούς της εξαιρετικής γεύσης.

Αν όμως επιθυμείτε ψαροκαταστάσεις, το ουζερί - ψαροταβέρνα "Το Μουράγιο" στην Αλυκή θα σας προσφέρει φιλόξενα ολόφρεσκους, ποιοτικούς ψαρομεζέδες πλάι στο κύμα, μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον με θέα την παραλία της Αλυκής.
Η Πάρος όμως διαθέτει και τους ειδικούς της για ποιοτικές εργασίες σε ξύλο. Η EXPA, Ένωση Ξυλουργών Πάρου, που βρίσκεται στον Αρχίλοχο, αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας και ποιότητας στο εμπόριο και στην κατασκευή υψηλού επιπέδου ξύλινων κατασκευών. Εμπιστευθείτε την ΕΧΡΑ για εξαιρετικές, αθάνατες στο χρόνο κατασκευές στο χρόνο από τους ειδικούς του είδους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos