Καίγεται ο ΧΥΤΑ της Πάρου! Ελικόπτερο και καναντέρ σπεύδουν στο νησί...

01 Αυγούστου 2018 19:17

Οι πληροφορίες για την φωτιά που ξέσπασε στην Πάρο νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 1 Αυγούστου είναι μέχρι στιγμής συγκεχυμένες. Πρόκειται πιθανώς για αναζωπύρωσης της χθεσινής πυρκαγιάς η οποία μαινόταν για ώρες και τελικά κατασβέστηκε το βράδυ μετά από μεγάλη κινητοποίηση πολλαπλών μέσων πυρόσβεσης της Πάρου και γειτονικών νησιών.

Αυτή τη στιγμή συναγερμός έχει σημάνει και πάλι στην Πάρο και η ενεργοποίηση των αρχών είναι μεγάλη. Εστία της νέας πυρκαγιάς είναι ξανά η περιοχή Κακάπετρα - Ασπριές πίσω από το λόφο και οι πυκνοί καπνοί είναι ορατοί σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο της φωτιάς που κατακαίει θαμνώδη έκταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη καθώς είναι μέχρι στιγμής ανεπιβεβαίωτες, καίγεται αυτή την ώρα ο ΧΥΤΑ της Πάρου.
Ο ελαφρύς βοριάς που πνέει αυτή τη στιγμή στην Πάρο μετέφερε το πύρινο φορτίο στο σημείο του ΧΥΤΑ ο οποίος απ΄ότι φαίνεται τυλίχθηκε στις φλόγες. Στην Πάρο σπεύδουν τώρα ελικόπτερο καθώς και πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου καναντέρ για την αντιμετώπιση της φωτιάς.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos