Με θεαματικά πυροτεχνήματα, τραγούδι και χορό γιόρτασε η Παροικία Πάρου το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου! (Βίντεο + Φωτό)

16 Αυγούστου 2018 16:49

Η γιορταστική βραδιά της πιο όμορφης και σημαντικής θρησκευτικής γιορτής της Πάρου, σκόρπισε τη μαγεία της μόλις έπεσε η νύχτα στο νησί όταν τον ουρανό της Παροικίας έσκισαν σαν πολύχρωμα συντριβάνια παρατεταμένα θεαματικά πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα φωτίζοντας μοναδικά το μπλε έναστρο στερέωμα!

Πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην παραλία, σε υψώματα του οικισμού, σε αυλές και σε ταράτσες για να απολαύσει την μοναδική εικόνα με τα φωτισμένα ψαροκάικα μέσα στον κόλπο της πρωτεύουσας της Πάρου από τα οποία ανυψώθηκαν σαν λαμπερή βροχή τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!


Η ωραία βραδιά του Δεκαπενταύγουστου όμως, δεν σταμάτησε εκεί! Ένα πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα "Νάουσα Πάρου" έδωσε τον παλμό της ζωντάνιας της εόρτιας βραδιάς ενώ στη συνέχεια, ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με νησιώτικη μουσική από την ορχήστρα του Νίκου Χατζόπουλου ένωσε τον κόσμο σε μια παρέα που διασκέδασε και χόρεψε μέχρι πολύ αργά!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos