Χιούμορ και εκκεντρική φαντασμαγορία από τον εκρηκτικό showman Τόνυ Σφήνο στην Πάρο! (Βίντεο + Φωτό)

20 Αυγούστου 2018 13:33

Η κωμική περσόνα που έχει δημιουργήσει τον καθιστά ως μια από τις πιο ιδιαίτερες και δημοφιλείς φιγούρες στον κόσμο του ελληνικού θεάματος των τελευταίων χρόνων.

Οι εμφανίσεις του στη σκηνή προκαλούν παραλήρημα στους χιλιάδες θαυμαστές του, οι επιτυχημένες ατάκες του γίνονται μόδα, το τεράστιο fan club του τον ακολουθεί παντού και τα video clip των τραγουδιών του "γονατίζουν" το internet σε προβολές και σχόλια θαυμασμού!

Δεν είναι άλλος από τον showman - φαινόμενο Τόνυ Σφήνο! Με μια άκρως σουρεάλ φανταχτερή αμφίεση - σήμα κατατεθέν που θυμίζει dress code της δεκαετίας του ΄70, φορά πάντα εκκεντρική περούκα, έξαλλα παντελόνια καμπάνα και υπερμεγέθη γυαλιά για να ενσαρκώσει τον λίγο απότομο, ψωνισμένο, cool τύπο με την ιδιαίτερη προφορά τον οποίο υποδύεται στα επιτυχημένα show του, ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο, διασκευασμένα τραγούδια των δεκαετιών ΄60 και ΄70 που συνδυάζονται άψογα με χιουμοριστικά σκετς stand up comedy.

Προκαλεί "σεισμό" στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται και έχει κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου σε ολόκληρη την Ελλάδα ως ένας καταπληκτικός περφόρμερ που χαρίζει άφθονο γέλιο και μοναδική διασκέδαση!
Ο Τόνυ Σφήνος πραγματοποιήσε μια συναρπαστική εμφάνιση στην Πάρο, στον καταπλητικό χώρο του "Άσπρο" στον Αμπελά, το βράδυ του Σαββάτου 18 Αυγούστου. Εκρηκτικός, φαντασμαγορικός και ανατρεπτικός όπως πάντα, ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό που είχε κατακλύσει το "Άσπρο" για να απολαύσει από κοντά το υπέροχο show του και την σουρεαλιστική του σκηνική παρουσία!

Αεικίνητος, ετοιμόλογος, αυθόρμητος και εξαιρετικός χιουμορίστας, "έπαιξε" με το κοινό της Πάρου το οποίο τον αποθέωσε για το εξαιρετικό του ταλέντο και την έντονη προσωπικότητά του πάνω στη σκηνή. Τραγούδησε, χόρεψε και αυτοσχεδίασε αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο σε ένα "πινγκ - πονγκ" γέλιου και αυθορμητισμού χωρίς όρια και τέλος!
Απολαύστε μερικές από τις μοναδικές στιγμές διασκέδασης που έζησε η Πάρος με τον καταπληκτικό Τόνυ Σφήνο!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos