Έκλεψαν απο γνωστή συγγραφέα 200.000 ευρώ την περίοδο που βρισκόταν για διακοπές στην Πάρο !

03 Σεπτεμβρίου 2018 17:08

Η γνωστή συγγραφέας έλειπε για καιρό από το σπίτι της και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους δράστες να χτυπήσουν ανενόχλητοι και να αρπάξουν 200.000 ευρώ που η γυναίκα είχε κρύψει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr η γνωστή συγγραφέας βρισκόταν επί δύο μήνες στην Πάρο. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας το βρήκε αναστατωμένο και όταν πήγε στη βιβλιοθήκη συνειδητοποίησε ότι τα 200.000 ευρώ που είχε κρύψει εκεί είχαν κάνει φτερά.

Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην πόρτα του σπιτιού. Υποπτεύονται πως οι δράστες χρησιμοποίησαν είτε αντικλείδι, είτε κάποιο “πασπαρτού” για να ανοίξουν την πόρτα. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι γνώριζαν πως η συγγραφέας είχε στο σπίτι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και πιθανότατα γνώριζαν ότι λείπει σε διακοπές. Έτσι είχαν όλο το χρόνο να ψάξουν κάθε γωνιά του σπιτιού και να ανακαλύψουν τον “θησαυρό” που κρυβόταν στη βιβλιοθήκη.

www.newsit.gr

 

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos