Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών για διάπραξη κλοπής από εξοχική κατοικία στην Πάρο

18 Σεπτεμβρίου 2018 12:26

Κατασχέθηκαν αφαιρεθέντα τιμαλφή και αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται

Συνελήφθησαν χθες (17 Σεπτεμβρίου 2018) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 50χρονος και μια 44χρονη αλλοδαποί κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και μετά από έλεγχο - ερευνά που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και κατοικία που διέμεναν βρέθηκαν στην κατοχή τους πλήθος αντικειμένων και τιμαλφή.
Όπως διαπιστώθηκε από τη συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης, το χρονικό διάστημα από αρχές του 2015 έως την 17.09.2018 οι δράστες αφαίρεσαν τμηματικά από εξοχική κατοικία, όπου απασχολούνταν, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα συνολικής εκτιμώμενης αξίας 12.300 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Τα αναγνωρισθέντα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους θα αποδοθούν στον δικαιούχο, ενώ τα υπόλοιπα αντικείμενα κατασχέθηκαν και εξετάζεται η προέλευση τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

--

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos