Ψηφίσματα για Θάνατο π. Αθανασίου Κυδωνιέως

12 Οκτωβρίου 2018 16:04

Σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 11 Οκτωβρίου 2018, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ενοριακού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Άσπρου Χωριού Πάρου μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του πατρός Αθανασίου Κυδωνιέως εφημερίου του Ιερού Ναού εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά του στην τοπική Εκκλησία και Ενορία αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την Ι.Μ. Παροναξίας, στην οικογένεια και στους οικείους του ιερέα.
2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Ιερού Ναού μέχρι και την ημέρα της κηδείας του.
4. Αντί στεφάνου να κατατεθεί στη μνήμη του το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού γηροκομείου Πάρου.
5. Να διαβαστεί κατά την τελετή και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά ΜΜΕ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» ΑΣΠΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΑΣΠΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥ π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ

Σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 11 Οκτωβρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» Άσπρου Χωριού Πάρου μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και αιφνιδίου θανάτου του πατρός Αθανασίου Κυδωνιέως εφημερίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Άσπρου Χωριού Πάρου εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια, την νηφαλιότητα, την διακριτικότητα, την ενεργητικότητα και την προσφορά του στην Ενορία του Άσπρου Χωριού αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην Ι.Μ. Παροναξίας, στην οικογένεια και στους οικείους του ιερέα.
2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην κηδεία του από τον Πρόεδρο του Συλλόγου.
4. Αντί στεφάνου να διατεθεί στη μνήμη του το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού γηροκομείου Πάρου.
5. Να διαβαστεί κατά την τελετή και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά ΜΜΕ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos