Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στον Κώστο, η διεξαγωγή του 3ου Βελεντζείου Αγώνα Δρόμου

22 Οκτωβρίου 2018 14:55

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στον Κώστο, η διεξαγωγή του 3ου Βελεντζείου Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε ο Μ.Ε.Α.Σ. Κώστου προς τιμή του Μέγα Ευεργέτη της Πάρου, Φραγκίσκου Βελέντζα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Βελεντζείου Ιδρύματος, της Τοπικής Κοινότητας Κώστου, του Δήμου Πάρου, των Πολυϊατρείων Αιγαίου, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων – Πάρου καθώς και την αμέριστη βοήθεια πλήθους εθελοντών όπου όλοι μαζί δημιούργησαν κλίμα ασφάλειας και μια γιορταστική ατμόσφαιρα.

Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν ηλεκτρονικά 1 εβδομάδα πριν τον αγώνα και ολοκληρώθηκαν πριν την εκκίνηση, όπως κάθε χρόνο στην πλατεία του Κώστου, η οποία γέμισε γονείς, παιδιά, νέους και νέες κάθε ηλικίας, καθώς και έμπειρους αθλητές που έχουν καταφέρει σημαντικούς άθλους κατά την δρομική τους καριέρα και όλοι μαζί έδωσαν το παρών και τίμησαν με τη συμμετοχή τους τον Μεγάλο Ευεργέτη.

Ο αγώνας είχε δύο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος, τον Μαθητικό Αγώνα Δρόμου, όπου παιδιά από όλη την Πάρο ηλικίας από 6 έως 13 ετών, αγωνίστηκαν σε μια κυκλική διαδρομή 1 χιλιομέτρου, εντός του χωριού. Στο δεύτερο σκέλος, τον Αγώνα Trial 8,66 χιλιομέτρων, αγωνίστηκαν αθλητές από 14 ετών και άνω, σε μια διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή του Κώστου.

Στο τέλος του αγώνα τις απονομές έκαναν η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστου κ. Ειρήνη Ρούσσου, o Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων – Πάρου, η κ. Σαμαρά και η κ. Γιαννάτου των Πολυϊατρείων Αιγαίου καθώς και ο εκπρόσωπος του Βελεντζείου Ιδρύματος ο κ. Φραγκίσκος Βελέντζας υιός του Μέγα Ευεργέτη.

Η τελική κατάταξη του αγώνα ανά κατηγορία ήταν:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos