«Δρόμοι Ελευθερίας 2018»: Αθλητική εκδήλωση τίμησης της επετείου του Πολυτεχνείου στην Αλυκή της Πάρου

14 Νοεμβρίου 2018 17:46

Η Πάρος τιμά και φέτος την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με την διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης «Δρόμοι Ελευθερίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αλυκή της Πάρου.


Οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες του νησιού, πρόκειται να συμμετάσχουν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί, σε αγώνες δρόμου τιμώντας με το δικό τους τρόπο την ιστορική μνήμη των αγώνων για την ελευθερία στους οποίους πρωτοστάτησε η γενιά του Πολυτεχνείου 45 χρόνια πριν.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Γήπεδο της Αλυκής (περιοχή του Αγ. Νικολάου) και θα περιλαμβάνει:

Για τους μαθητές της Α΄και Β΄Δημοτικού Σκυταλοδρομία κατά ομάδες, για τα παιδιά της Γ΄και Δ΄Δημοτικού Αγώνα Ταχύτητας 60 μέτρων, και για τις μαθήτριες και μαθητές της Ε΄και Στ΄Δημοτικού αγώνα ημιαντοχής 1000 μέτρων.

Ας είμαστε όλοι εκεί για να εμψυχώσουμε τα παιδιά μας σε ένα αθλητικό γεγονός που διεξάγεται προς τιμήν μιας τόσο σημαντικής στιγμής της νεότερης ιστορίας μας και είναι αφιερωμένο στα νιάτα και στο ιδεώδες της ελευθερίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos