Πάρος: Αφίξεις επιβατών και οχημάτων το μήνα Νοέμβριο

02 Δεκεμβρίου 2018 14:51

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Λιμενικών Αρχών σχετικά με τις από λιμένος επιβατικές αφίξεις στο νησί της Πάρου κατά τον Νοέμβριο που μόλις μας πέρασε, εξάγεται το συμπέρασμα ότι η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου ήταν ελαφρώς αυξημένη φέτος σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017.
11.228 επιβάτες και 1377 Ι.Χ. αφίχθησαν στο λιμάνι του νησιού κατά τον φετινό Νοέμβριο έναντι 10.910 επιβατών και 1307 αυτοκινήτων κατά τον περσινό.


Σε 156 συνολικά κατάπλους που πραγματοποιήθηκαν στο νησί από 40 διαφορετικά πλοία, η μερίδα του λέοντος ως προς το λιμάνι προέλευσης των περισσότερων επιβατών που αποβιβάστηκαν στην Πάρο, ανήκει στο λιμάνι του Πειραιά και ακολουθούν τα λιμάνια της Νάξου και της Σαντορίνης.
Αντίστοιχα, οι περισσότεροι αναχωρήσαντες από το λιμάνι της Πάρου, είχαν ως προορισμό και πάλι τον Πειραιά ενώ ακολούθησαν τα λιμάνια της Νάξου και Σαντορίνης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos