Πάρος: H κακοκαιρία «αποχωρεί», το «ραντεβού» με τις γιορτινές εκδηλώσεις έρχεται!

06 Δεκεμβρίου 2018 20:50

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται τις τελευταίες δύο ημέρες η Πάρος. Θυελλώδεις βοριάδες εντάσεως 8 μποφόρ και τσουχτερό κρύο με βουτιά του υδράργυρου στους 10 περίπου βαθμούς μέγιστης θερμοκρασίας, ήταν τα κύρια καιρικά χαρακτηριστικά που έκαναν αισθητή την επέλαση του χειμώνα στο νησί.

Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά προγνωστικά στοιχεία, τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου και νωρίς το πρωί, η θερμοκρασία αναμένεται να είναι και πάλι χαμηλή ίσως χαμηλότερη από την Πέμπτη. Από το απόγευμα ωστόσο της Παρασκευής, προβλέπεται οι άνεμοι να εξασθενήσουν.

Το Σαββατοκύριακο, η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει δύο με τρεις βαθμούς, φθάνοντας έτσι σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Μόνο την Κυριακή νωρίς το πρωί ενδέχεται να σημειωθούν βροχές, οι οποίες μέχρι τις 11:00, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, θα έχουν σταματήσει. Με σύμμαχο επομένως έναν καλό για την εποχή καιρό, θα κορυφωθούν οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής στην Αλυκή και το Σαββατοκύριακο στην Παροικία.

Η κακοκαιρία φαίνεται να «αποχωρεί» από το νησί και τη θέση της να παίρνει το «ραντεβού» του κόσμου της Πάρου με τις προγραμματισμένες λαμπερές βραδιές γιορτής που θα λάβουν χώρα την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο και την Κυριακή.

Όταν η πρωτεύουσα της Πάρου θα «φορέσει» και επίσημα τα γιορτινά της, υποδεχόμενη τις Άγιες Ημέρες με ένα τριήμερο εκδηλώσεων που θα δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους καθώς θα αποπνέουν το πνεύμα της θαλπωρής και ζεστασιάς που σηματοδοτούν τα Χριστούγεννα και ο ερχομός του νέου έτους!

Να είμαστε όλοι εκεί για να τις ζήσουμε!

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos