Πάρος: Συγκεντρώθηκαν 408 φιάλες αίματος στη χειμερινή αιμοδοσία

11 Δεκεμβρίου 2018 14:50

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου» «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην χειμερινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 443 συμμετοχές, προσφέροντας 408 φιάλες αίματος. Η φετινή χειμερινή αιμοληψία πραγματοποιήθηκε σε δυόμιση ημέρες λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και του απαγορευτικού απόπλου. ?


Αναλυτικότερα : Δημοτική Κοινότητα Παροικίας 307 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Νάουσας 61 φιάλες και Δημοτικό Διαμέρισμα Αρχιλόχου 40 φιάλες.
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την αιματολόγο κ. Ζησάκη Καλλιόπη και την επιμελήτρια υγείας κ. Τσολάκου Παναγιώτα, στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου και Αντιπάρου, οι οποίες είχαν μεγάλη απήχηση στη μαθητική κοινότητα, ευαισθητοποιώντας τους να μεταφέρουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τους Διευθυντές των σχολείων, κ. Καρποδίνη Ανδρέα,

κ. Ιωάννη Δρόσο, κ. Θεόφιλο Βοσινάκη, κ. Φένια Θεοφίλου και
κ. Σκαραμαγκά Ελευθέριο.
Το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες σε αίμα έχουν αυξηθεί.

Ο Σύλλογος μας κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να έχουμε αυτάρκεια αίματος. Καλό είναι λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε ότι δίνοντας αίμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω :

Το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», τον εφημέριο της Παντάνασσας πατήρ Γεώργιο Νάστα, την κ. Χασούρη Βασιλική, τον κ. Ηλία Μαούνη, τον Πρόεδρο του Δ/Δ Αρχιλόχου κ. Ευστράτιο Χριστόφορο και τη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Πάρου, για τη συνεργασία και τη φιλοξενία τους. Τα ΜΜΕ και  την ΚΤΕΛ Α.Ε.
Τέλος τις κ. Αιμιλία Αρκά, κ. Άννα Κάγκανη, κ. Μαρία Κορδονέλη, κ. Στεφανία Κορτιάνου, κ. Ζαχαρούλα Μπαμπίρη και τη μαθήτρια Αναστασία Σκιαδά, για την γραμματιακή υποστήριξη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos