Καιρική επιδείνωση με βροχές και πιθανόν καταιγίδες στις Κυκλάδες και στην Πάρο...

12 Δεκεμβρίου 2018 19:32

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά, τις βροχοπτώσεις και τις καταιγίδες αλλά και το χιονόνερο και τα χιόνια που αναμένεται να πέσουν σε ορεινές περιοχές.


Από το κλοιό της καιρικής επιδείνωσης δεν εξαιρούνται τα νησιά των Κυκλάδων και η Πάρος. Έτσι λοιπόν με νεφώσεις θα ξεκινήσει η Πέμπτη στις Κυκλάδες και την Πάρο, ενώ από νωρίς το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στη διάρκεια της ημέρας ενώ μέχρι το βράδυ προβλέπεται, σύμφωνα με τα μετεωρολογικά προγνωστικά στοιχεία, να εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 – 6 μποφόρ και ίσως τοπικά να φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Σημειώνεται, ότι στην Πάρο όπου παρατηρούνται μακρές περίοδοι ανομβρίας τα τελευταία χρόνια, η βροχόπτωση αποτελεί πολυαναμενόμενο φαινόμενο που όταν συμβαίνει ευεργετεί πολλαπλώς το νησί. Ο υετός που καταγράφηκε στην Πάρο τους δυόμισι τελευταίους μήνες, δηλαδή τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο μέχρι περίπου τα μέσα Δεκεμβρίου, ήταν μόλις 65 χιλιοστά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos