Πάρος: Κινηματογραφική καταδίωξη στην Παροικία! Δύο περιπολικά έβγαλαν "λαυράκι" παρανομίας...

17 Δεκεμβρίου 2018 14:53

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής, περίπου στις δύο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε κεντρική οδό της Παροικίας ένα περιπολικό ξεκίνησε να καταδιώκει όχημα που κινούνταν ύποπτα και αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών.


Ακολούθησε μια κινηματογραφική καταδίωξη μέσα στην Παροικία, στην οποία συνέδραμε και δεύτερο περιπολικό. Μετά από αρκετή ώρα, τα δύο αστυνομικά οχήματα που πήραν μέρος στην καταδίωξη, κατάφεραν να εγκλωβίσουν το ύποπτο όχημα σε κεντρικό σημείο της Παροικίας.

Ευτυχώς από την αστυνομική επιχείρηση δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές ή τραυματισμοί. Οι αστυνομικοί μετά την ακινητοποίηση του ύποπτου οχήματος διενήργησαν έλεγχο και έβγαλαν "λαυράκι" παρανομίας...

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οδηγός του καταδιωχθέντος οχήματος ήταν 49χρονος αλλοδαπός, χωρίς νόμιμα έγγραφα και άδεια, οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παράνομη δράση και πρόκειται να απελαθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos