Ευχαριστήριο Σημείωμα των εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Πάρου

18 Δεκεμβρίου 2018 16:59

Οι καθηγητές του τομέα Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής του ΕΠΑ.Λ. Πάρου ευχαριστούν θερμά την αντιδήμαρχο Πάρου κ. Σαρρή Παπακυρίλλου Δώρα και τους ηλεκτρολόγους, τεχνικούς του Δήμου, κ. Μπαρμπαρήγο Ιωάννη, κ. Σκιαδά Δημήτριο, κ. Φραντζή Δημήτριο, κ. Δεσύλλα Αθανάσιο, για την διάθεση που επέδειξαν και την άψογη συνεργασία που αναπτύχθηκε, προκειμένου οι μαθητές της Β’ τάξης του τομέα του σχολείου μας να παρακολουθήσουν τις ηλεκτρολογικές εργασίες του εορταστικού στολισμού της πλατείας Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.


Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε εργασίες, που άπτονται της ειδικότητας που επέλεξαν να σπουδάσουν σε πραγματικές συνθήκες, από επαγγελματίες ηλεκτρολόγους τεχνίτες, αναπτύσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα των διαδικασιών ασφάλειας που πρέπει να κρατούν και των βημάτων που πρέπει να ακολουθούν κατά την άσκηση τεχνικών ηλεκτρολογικών ενεργειών.

Δραστηριότητες σαν αυτές που ενισχύουν την αλληλεπίδραση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθείται εντός των σχολικών τάξεων με τον χώρο εργασίας και την τοπική κοινωνία, συμπληρώνουν αρμονικά την σφαιρική μόρφωση των παιδιών, την απόκτηση τεχνικών δεξιοτήτων, τη σύνδεσή τους με τις ανάγκες του επαγγέλματος και τις συνθήκες του περιβάλλοντος που θα το ασκήσουν ως αυριανοί επαγγελματίες.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos