Πάρος: Στην «παραζάλη» του ανεμόβροχου! Ασταμάτητη βροχή και θυελλώδεις άνεμοι στο νησί...(Βίντεο)

15 Ιανουαρίου 2019 17:27

Στο μέσον ακριβώς του Γενάρη, ο χειμώνας δείχνει τα «δόντια» του στο νησί της Πάρου με ένα ιδιότυπο καιρικό σκηνικό που χαρακτηρίζεται από ισχυρή, ασταμάτητη βροχόπτωση και θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους.

Από το πρωί της Τρίτης 15 Ιανουαρίου, το νησί ζει την πιο βροχερή μέχρι στιγμής μέρα του μέσα στο φετινό χειμώνα, καθώς έως τις 12 περίπου το μεσημέρι ο υετός που καταγράφηκε άγγιξε τα 25 χιλιοστά! Οι ισχυρότατοι άνεμοι που πνέουν μαζί με την ακατάπαυστη βροχόπτωση δημιουργούν συνθήκες ενός έντονου τοπικά καιρικού φαινομένου που πλήττει ολόκληρο το νησί.

Σε πολλές περιοχές, όπως στις ορεινές Λεύκες επί παραδείγματι, τα ποτάμια έχουν φουσκώσει και το νερό ρέει αβίαστα, χωρίς ωστόσο να έχουν εκδηλωθεί μέχρι αυτή την ώρα φαινόμενα πλημμύρας.

Συνιστάται η προσοχή λοιπόν όλων, μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας καθώς το δυνατό ανεμόβροχο που βρίσκεται σε εξέλιξη δυσχεραίνει τις μετακινήσεις και την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos