Απ΄όλα είχε ο καιρός στην Πάρο! Μετά το ανεμόβροχο ήρθε χιονόνερο, χαλάζι, χιονόστρωση στις Λεύκες και όχι μόνο! (Βίντεο + Φωτό)

16 Ιανουαρίου 2019 15:35

Τα τερτίπια του χειμωνιάτικου καιρού δεν λένε να σταματήσουν στην Πάρο με το καιρικό σκηνικό του νησιού να μοιάζει τις δύο τελευταίες μέρες με "βεντάλια" εκδίπλωσης διαδοχικών ακραίων φαινομένων!


Το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό που επηρέασε τις Κυκλάδες, έφερε στην Πάρο την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, δυνατούς ανέμους επιπέδου θύελλας και ισχυρές κατά διαστήματα βροχοπτώσεις, δύο ταυτόχρονα δηλαδή ισχυρά φαινόμενα τα οποία ωστόσο από το βράδυ κόπασαν, επιφέροντας όμως νέες καιρικές... εκπλήξεις!
Από τις βραδινές ώρες της Τρίτης και κυρίως τα ξημερώματα της Τετάρτης, χιονόνερο, χαλάζι κατά διαστήματα, αλλά και χιόνι, έπεσε κυρίως στην ορεινή Πάρο με αποτέλεσμα να το στρώσει και να ντύσει στα λευκά και πάλι τις Λεύκες!

"Πλούσια" σε έντονα καιρικά στοιχεία ήταν καθώς φαίνεται αυτή η κακοκαιρία στην Πάρο, με την επέλαση της οποίας έμοιαζε να συμπληρώνεται το "πάζλ" ενός φάσματος εξαιρετικά σπάνιων για το νησί φυσικών φαινομένων τα οποία το έπληξαν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες!"Νυφούλα" στα λευκά είδαν και πάλι οι κάτοικοι των Λευκών το χωριό, όταν ξύπνησαν το πρωί της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου καθώς η χιονόστρωση είχε σκεπάσει σχεδόν τα πάντα! Σημειώνεται ότι για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, η ορεινή Πάρος και οι Λεύκες, "πολιορκούνται" από το λευκό κλοιό κάτι που είναι απρόσμενα σπάνιο για το νησί!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos