Ευχαριστήριο Γενικού Λυκείου Νάουσας προς Πάρκο Πάρου

18 Ιανουαρίου 2019 14:06

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Νάουσας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο κα Παπαζώη Ελισσάβετ αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου το ο-ποίο μετά από διαμεσολάβηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (διαρκούς συμ-παραστάτη στις προσπάθειές μας) προχώρησε στη δωρεά δυο φορητών υπολογιστών και δυο μικροφώνων με τα παρελκόμενά τους, για να χρησιμοποιηθούν στις δραστη-ριότητες και εκδηλώσεις μας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου.


Με την πολύτιμη για εμάς αυτή προσφορά, η Δημοτική Α.Ε. Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι εκτός από τις συνε-χείς προσπάθειες σε καίρια θέματα περιβάλλοντος που αφορούν το νησί μας, έχει ιδι-αίτερη ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού και παιδείας, αποτελώντας συνεχή αρωγό κάθε σχετικού φορέα.

Ευχαριστώντας για μια ακόμα φορά το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πά-ρου αλλά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, δεσμευόμαστε ότι τα δωρηθέντα υλικά θα χρησιμοποιηθούν με τον πλέον εποικοδομητικό και δημι-ουργικό τρόπο, αυξάνοντας έτσι την πολιτιστική και εκπαιδευτική προστιθέμενη αξία τους.

Ο Διευθυντής
Θεόφιλος Βοσινάκης
Φυσικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos