Κοπή Βασιλόπιτας με παραδοσιακό γλέντι και πολύ χορό στο Άσπρο Χωριό Πάρου!

28 Ιανουαρίου 2019 19:27

Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε ο πάντα δραστήριος και εξαιρετικά φιλόξενος Πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς» του Άσπρου Χωριού, με αφορμή την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του στην αίθουσα του Συλλόγου.


Η εκδήλωση η οποία τιμήθηκε από την συμμετοχή αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου. Ξεκίνησε με την κοπή της Βασιλόπιτας, και ακολούθησαν ο απολογισμός δράσης της χρονιάς από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ν. Τριαντάφυλλο και βραβεύσεις μαθητών. Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί, αλλά μάλλον κάπου εκεί άρχισε, καθώς ο Σύλλογος «Ατλαντίς» είχε φροντίσει να πάρει η βραδιά το χαρακτήρα μιας νησιώτικης γιορτής!

Πλούσια κεράσματα προσφέρθηκαν γενναιόδωρα στον κόσμο, ενώ ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική διασκέδασε μικρούς και μεγάλους!

Παραδοσιακά κάλαντα με τσαμπούνα αλλά και λαϊκοί και νησιώτικοι ήχοι, γέμισαν την αίθουσα με τον κόσμο να χορεύει και να γλεντά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Να γλεντά αυθόρμητα και να ξεφαντώνει γνήσια με αφορμή το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς και την κοπή της Βασιλόπιτας για το καλό της νέας χρονιάς! Πάντα τέτοια!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos