Ετήσιος χορός προοδευτικού συλλόγου Λευκιανών Πάρου

20 Φεβρουαρίου 2019 20:20

Το μεσημέρι της Κυριακής 17-2-2019 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘ΟΡΦΕΑΣ’ στην Καλλιθέα, με επιτυχία ο ετήσιος χορός μας!


Επιτυχία αφού όσοι μας έκαναν την τιμή να συμμετέχουν είχαν να πουν καλά λόγια, η μουσική ήταν απολαυστική, χώρος και φαγητό πολύ καλά και το κέφι δεν άργησε να ανάψει. Η πίστα δεν έμεινε άδεια ούτε για λίγο, οι χοροί εναλλάσσονταν, μεγάλοι και μικροί διασκέδασαν με την καρδιά τους.
Το συγκρότημα των μουσικών (Αντωνία Νίκα τραγούδι, Μανώλης Δελέντας βιολί, Πετρόπουλος Φανούρης λαούτο, Σκιαδάς Βαγγέλης κρουστά) και οι DJ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας χάρισαν ένα αξέχαστο απόγευμα.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα στην αίθουσα αντανακλούσε στα πρόσωπα όλων των συμπατριωτών και φίλων, που χάρηκαν τις ώρες που περάσαμε όλοι μαζί, συζητώντας και χορεύοντας.
Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούμε και να διασκεδάσουμε παρέα. Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας, και του χρόνου!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos