Πάρος: Έργα αναβάθμισης του λιμανιού από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

26 Μαρτίου 2019 16:55

Σε τροχιά δρομολόγησης βαίνουν μια σειρά από σημαντικά έργα αναβάθμισης του λιμανιού της Πάρου τα οποία και εντάσσονται στην συνολικότερη προσπάθεια που καταβάλλει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου να καταστήσει το λιμάνι του νησιού και τον χώρο πέριξ αυτού, λειτουργικότερους, ασφαλέστερους και αισθητικά βελτιωμένους.


Σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου (29/3/2019) πρόκειται, μεταξύ άλλων, να ληφθεί απόφαση σχετικά με έγκριση έργων επισκευής και συντήρησης της μετώπης της κεντρικής προβλήτας. Τα έργα αυτά, έχουν να κάνουν με τις σπηλαιώσεις του υποθαλάσσιου χώρου αλλά και την προμήθεια προσκρουστήρων για την καλύτερη προσέγγιση των πλοίων.

Οι προσπάθειες του Λιμενικού Ταμείου για την τελική υλοποίηση έργων που αφορούν στην κυριότερη πύλη εισόδου τουριστών και επισκεπτών στο νησί, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς. Δεδομένου του μεγάλου και συνεχώς αυξανόμενου τουριστικού ρεύματος που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην Πάρο, η πραγματοποίηση βελτιωτικών έργων στο λιμάνι της Παροικίας είναι ευλόγως, προϋπόθεση μιας ευπρόσωπης τουριστικής «υποδοχής» αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης του νησιού στον τομέα του τουρισμού στο μέλλον.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos