Μεγάλη επιτυχία για τα δύο παριανά κορίτσια που διαγωνίστηκαν στο πιο υπέροχο πρωτάθλημα ζωής «Kids Save Lives Championship»!

04 Απριλίου 2019 22:44

Διαγωνίστηκαν σε ένα μοναδικό πρωτάθλημα ζωής! Εκπαιδεύτηκαν στην εφαρμογή δεξιοτήτων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και πήραν μέρος στο Πρωτάθλημα «Kids Save Lives Championship» κατορθώνοντας να μπουν στην τελική τετράδα μεταξύ 16 διαγωνιζόμενων Λυκείων από ολόκληρη τη χώρα!

Πρόκειται για τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Πάρου Ιωάννα Σιφναίου και Χάρις Θαλασσοχωρίτη των οποίων οι δεξιότητες κρίθηκαν σε συνθήκες προσομοίωσης και σε συναγωνισμό με άλλους μαθητές εκπαιδευμένους στην ΚΑΡΠΑ.

Τα παριανά κορίτσια συγκέντρωσαν στα προημιτελικά και στα ημιτελικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας που άγγιξε το 97%!

Το υπέροχο Πρωτάθλημα «Kids Save Lives Championship» που σκοπό έχει να αναδείξει τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών σχολικής ηλικίας στην άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, διεξάγεται στο πλαίσιο του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας με Διεθνή Συμμετοχή που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos