Πεζοπορία στο Βυζαντινό Μονοπάτι - Κυριακή 21 Απριλίου 2019

17 Απριλίου 2019 13:23

Την Κυριακή 21 Απριλίου θα περπατήσουμε στο μονοπάτι Νο1 από την Παροικιά στο Πρόδρομο. Μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή μέσα στην οργιώδη καταπράσινη Πάρο, απόστασης 14χλμ, διάρκειας 5 ώρες.


Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στη πεζοπορία αυτή, ξεκινώντας από τον Κώστο, μια εύκολη διαδρομή, 7 χλμ., διάρκειας 3ω και 30λ ή και από τις Λεύκες μια πολύ εύκολη διαδρομή 4 χλμ., διάρκειας 1ω και 30λ, πάντα με προορισμό τον Πρόδρομο.
Αρχικό σημείο συνάντησης θα είναι η πλ.Μαντώς Μαυρογένους στη Παροικιά στις 09:45.

Επόμενο σημείο συνάντησης ο Κώστος, στην εκκλησία της Αγ, Υπακοής (Πακού) στις 12:15 και στις Λεύκες στη πλ. Ηρώων (Δημ.Σχολείο) στις 13:15. Στο τέλος της πεζοπορίας μας θα καταλήξουμε στον Πρόδρομο (Δραγουλάς) και όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να επιστρέψουν στην Παροικιά, με το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ που ξεκινά από τον Δρυό στις 14:55.

Επίσης για όσους θέλουν να αποχωρίσουν από την ομάδα, πριν τον τερματισμό της στο Πρόδρομο, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν στο Κώστο ή στις Λεύκες με άλλο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ, που θα ξεκινήσει από τον Δρυό στις 13:05. Ας ελπίσουμε ότι ο άστατος καιρός θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε την
παριανή φύση.

Σε κάθε περίπτωση το αντιανεμικό, 1 λίτρο νερό, πρόχειρο φαγητό και χρήματα για το εισιτήριο της επιστροφής, είναι τα απαραίτητα στο σακίδιο μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos