Ευχαριστήριο συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου για τις 524 φιάλες αίματος

11 Ιουνίου 2019 14:12

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 550 συμμετοχές, προσφέροντας 524 φιάλες αίματος. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας, έγινε εγγραφή 46 νέων μελών εθελοντών δοτών μυελού των οστών.


Αναλυτικότερα :

 

Δήμος Αντιπάρου 77 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας 59 φιάλες και Δημοτική Κοινότητα Παροικίας 388 φιάλες.

Το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες σε αίμα έχουν αυξηθεί.
Ο Σύλλογος μας κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να έχουμε αυτάρκεια αίματος. Καλό είναι λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε ότι δίνοντας αίμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε.

Για την επιτυχία των σκοπών του Συλλόγου μας, συνέβαλαν και τους ευχαριστούμε θερμά : το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το Όραμα Ελπίδα, η κοινοπραξία Φέρυ-μποτ που ήταν χορηγός για την Αντίπαρο, το Κέντρο Υγείας Πάρου και η Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας. Τα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, η ΚΔΕΠΑΠ, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου με τις υπέροχες ζωγραφιές τους, το εστιατόριο «Ντάρας» για το γεύμα που πρόσφερε και όλους όσους βοήθησαν.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους νέους των νησιών μας, που με προθυμία έγιναν εθελοντές αιμοδότες, δίνοντας ταυτόχρονα Ελπίδα και Ζωή, στους συνανθρώπους μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Η Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Φραγκούλη Μαρουσώ                Μαούνης Χριστόδουλος

ΘΕΜΑ: «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη»

Με το κεντρικό μήνυμα «Το αίμα μάς ενώνει όλους», ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη», αφιέρωσε την Εαρινή Αιμοδοσία 2019, στον Ανώνυμο Εθελοντή Αιμοδότη που γιορτάζει την Παρασκευή 14 Ιουνίου.
Σας παραθέτουμε επιστολή μητέρας στον άγνωστο αιμοδότη:
« Στον άγνωστο αιμοδότη»
[ Όταν έδωσες το αίμα σου, κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια πηγαινοέρχονταν στον διάδρομο του νοσοκομείου, αναδεύονταν στα χέρια των νοσηλευτών, delivery των γιατρών από την αιμοδοσία (!)
Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια έρχονταν με βήμα γοργό να συνδεθούν με τον ορό, να δώσουν δύναμη στο παιδί για άλλες μια-δυο μέρες.
Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια κρέμονταν στον ορό και επέβλεπαν τα παιχνίδια των παιδιών και τα τραγούδια τους, τις ζωγραφιές και τις γκρίνιες. Ρόδιζαν τα χειλάκια, έφτιαχναν την καινούργια γενική αίματος, έδιναν μια ακόμα ανάσα ζωής, ένα σπρώξιμο. Να ισορροπήσει το κακό που έγινε από τα φάρμακα. Κόκκινα και κίτρινα σακουλάκια με τη δύναμη σου, με τις ευχές σου, με γερή δόση θετικής ενέργειας από την ψυχή σου έρχονταν να βοηθήσουν το παιδί μας. Που να σε βρω να σ’ ευχαριστήσω; Πού να σε βρω που χάνεσαι στο δίκτυο γνωστών γνωστού;
Φίλε μου, άγνωστε αιμοδότη, Σ’ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ! ]
( η μητέρα του ………..)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos