«Καυτή» Πάρος! Γεμάτες οι παραλίες την πιο ζεστή μέχρι τώρα καλοκαιρινή μέρα…

14 Ιουνίου 2019 20:00

Το πολυπόθητο καλοκαίρι ήρθε εντέλει και μαζί του η πιο καυτή προσώρας μέρα του, η Παρασκευή 14 Ιουνίου! Η θερμή εισβολή που έκανε τον υδράργυρο να σκαρφαλώσει στη χώρα μας, έφερε τον πρώτο μίνι καύσωνα του καλοκαιριού και στο νησί της Πάρου.


Κόκκινο «χτύπησε» η θερμοκρασία και οι χρυσαφένιες αμμουδιές του νησιού πλημμύρισαν από κόσμο που αναζήτησε σήμερα μια ανάσα δροσιάς στα κρυστάλλινα γαλανά νερά του! Έτσι η αρχική θερμή μέρα του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος που μόλις ξεκίνησε, προοιωνίζεται μια άκρως καλοκαιρινή ανάπαυλα για τους εκδρομείς με προορισμό την Πάρο.
Το πρώτο φετινό τριήμερο του καλοκαιριού είναι επομένως εδώ κι απ΄ ότι φαίνεται θα είναι απολύτως ιδανικό για δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα! Οι πιο… ανυπόμονοι, τις ξεκίνησαν από σήμερα κιόλας, μιας και η καυτή «ανάσα» του ήλιου που πυρώνει τα πάντα στο νησί, έκανε τον δρόμο προς τις παραλίες μονόδρομο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos