Κατάπλοι – ρεκόρ τον Ιούλιο στην Πάρο! 28 πλοία την ημέρα στο λιμάνι του νησιού…

02 Αυγούστου 2019 13:07

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν στην κίνηση στο λιμάνι της Πάρου τον Ιούλιο που μόλις μας πέρασε, οι αφίξεις επιβατών είναι ελαφρώς αυξημένες, περίπου 150.000, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.


Εκεί όμως που καταγράφεται ρεκόρ φέτος για τον δεύτερο καλοκαιρινό μήνα, είναι στις αφίξεις πλοίων στο λιμάνι του νησιού. 850 κατάπλους είχαμε στην Πάρο τον Ιούλιο, αριθμός δυσθεώρητος και πολύ μεγαλύτερος από τον περσινό, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι κατά μέσο όρο 28 περίπου πλοία έδεναν στο λιμάνι της Πάρου κάθε μέρα!

«Χρυσά» εκ του αποτελέσματος αποδεικνύονται έτσι φέτος τα δρομολόγια προς το νησί, κάτι το οποίο δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από ντόπιους και τουρίστες καθώς η εικόνα των πολλών, συχνότατων και πολλές φορές ταυτόχρονων αφίξεων και αναχωρήσεων πλοίων, δημιουργούσε την αίσθηση ότι το λιμάνι της Πάρου δεν «ηρεμεί» ποτέ από την ασφυκτική κίνηση στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού…

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos