Πάρος: Μετέτρεψαν Ferry σε Club! Πρωτότυπο πάρτι γενεθλίων της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση με παρόντα και τον Τομ Χανκς… (Βίντεο + Φωτό)

08 Αυγούστου 2019 14:42

Mε ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε τα γενέθλιά της το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου στο νησί της Πάρου, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Το πάρτι έγινε πάνω σε ένα πλήρως μετασκευασμένο ferry boat της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου που έφθασε στην Πάρο έπειτα από ταξίδι 18 ωρών και παρέμεινε αγκυροβολημένο στο Βίντζι της Παροικίας για δύο ημέρες, προκειμένου να μετατραπεί εξ΄ολοκλήρου σε club με «άρωμα» Κούβας για τις ανάγκες της γιορτινής βραδιάς.
Διάσημοι καλεσμένοι έδωσα το «παρών» στη βραδιά γενεθλίων της γοητευτικής Εριέττας, ανάμεσά τους και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και την παρέα τους. Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, οι λαμπεροί καλεσμένοι, προσέγγισαν το ferry που αγκυροβόλησε για το πάρτι στον Αγ. Φωκά, με σκάφη ή με βανάκια καταφέρνοντας να περάσουν απαρατήρητοι.



Η όμορφη Εριέττα, έσβησε 26 κεράκια στην γενέθλια τούρτα της και η βραδιά ξέφρενης διασκέδασης υπό τους ήχους live λάτιν ρυθμών κράτησε ως αργά.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos