Πανελλήνια προβολή θέματος του psts.gr από το τηλεοπτικό κανάλι ΟΡΕΝ!

26 Αυγούστου 2019 19:20

Πανελλήνια προβολή απέκτησε το θέμα που ανάρτησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr σχετικά με τη δωρεά υπερηχογράφου Αυστριακού γιατρού ακτινολόγου στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Εκτενές αφιέρωμα στο θέμα έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής 25 Αυγούστου του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΕΝ που είχε ως πρωτογενή πηγή ενημέρωσης το psts.gr. To θέμα αναδείχθηκε και από άλλα ηλεκτρονικά και έντυπα  μέσα ενημέρωσης.

Για μια ακόμη φορά, θέματα που αφορούν την Πάρο αποκτούν πανελλήνια προβολή καθώς μεγάλα πανελλαδικής εμβέλειας μέσα μαζικής ενημέρωσης τα προβάλλουν αντλώντας τα από τις αναρτήσεις της ηλεκτρονικής εφημερίδας εφημερίδας psts.gr.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους αναγνώστες μας που μας έχουν κατατάξει στην κορυφή της ενημέρωσης στην Πάρο.

Θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε το νησί μας με αξιοπιστία, σοβαρότητα και εγκυρότητα, γεγονός που αποδεικνύεται και από την επιλογή των μεγάλων μέσων πανελλήνιας εμβέλειας να αντλούν θέματά τους από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos