Πάρος: Στέγαση Εκπαιδευτικών και οικονομικές ελαφρύνσεις

16 Σεπτεμβρίου 2019 11:23

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, καλεί τον Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όλους τους Φορείς και τους Συλλόγους, καθώς και τους Πολίτες, αλλά και την Εκκλησία, να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για να βρεθούν άμεσες λύσεις για τη στέγαση των εκπαιδευτικών.


Η αδυναμία εύρεσης στέγης, που παρουσιάζεται και διογκώνεται κάθε χρόνο στα νησιά με μεγάλη τουριστική κίνηση λόγω της εκτίναξης της αξίας των ακινήτων και των ενοικίων, θα οδηγήσει σε ελλείψεις εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Επίσης καλεί τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου Αντιπάρου, καθώς και τους κατά τόπους Συλλόγους Καφεζυθεστιατόρων, να συμβάλλουν στον οικονομικό προϋπολογισμό των εκπαιδευτικών, με εκπτωτικές ελαφρύνσεις.

Εάν θέλουμε να έχουμε επανδρωμένες σχολικές μονάδες δίνοντας στα παιδιά μας ίσο δικαίωμα στην εκπαίδευση, θα πρέπει όλοι μαζί -συμβάλλοντας με κάθε τρόπο- να εξασφαλίσουμε τη στέγη του εκπαιδευτικού καθώς και τη διαβίωσή του στο νησί μας.
Ας κατανοήσει η κοινωνία την αξία του εκπαιδευτικού!

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos