Βροχόπτωση διαρκείας στην Πάρο μετά από χρόνια Οκτωβριάτικης ανομβρίας!

08 Οκτωβρίου 2019 20:57

Άκρως φθινοπωρινό ήταν το καιρικό σκηνικό στην Πάρο τις δύο τελευταίες ημέρες!


Από τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, το μεσημέρι αλλά και την νύχτα της ίδιας ημέρας, «άνοιξαν οι ουρανοί» και μια βροχόπτωση μεγάλης διάρκειας, μικρής ωστόσο ραγδαιότητας, σημειώθηκε στο νησί. Τη νύχτα μάλιστα της Δευτέρας προς την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στην Πάρο έπεσαν επίσης πολλοί κεραυνοί ενώ η συνεχής βροχόπτωση διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Σημειώνεται ότι η διήμερη βροχή άγγιξε ύψος υετού 35 χιλιοστών, που για τις αρχές του Οκτώβρη ήταν άκρως ευεργετικός για το νησί.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια, ο δεύτερος φθινοπωρινός μήνας στην Πάρο ήταν σχεδόν άνυδρος καθώς οι βροχοπτώσεις σημειώνονταν κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες.

Καλοδεχούμενη λοιπόν η πρώτη παρατεταμένη ήπια βροχή του φετινού φθινοπώρου στο νησί της Πάρου το οποίο δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια είχε πληγεί από μακρές φθινοπωρινές περιόδους ανομβρίας…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos