Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. –9η 2019

01 Νοεμβρίου 2019 13:22

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006,


τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου,

σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 07/11/2019 και ώρα 10:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο : Συγκρότηση σε σώμα Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου

 

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Πάρου – Αντιπάρου

Καραχάλιος Σταύρος


 «Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. –10η 2019»

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 07/11/2019 και ώρα 10:30 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : 2η Αναμόρφωση οικ. έτους 2019
ΘΕΜΑ 2ο : Ψήφιση Απολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου οικ. Έτους 2018
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση δωρεάς επιβατικού οχήματος το οποίο απέκτησε το Δημοτικό
Λιμενικό Ταμείο Πάρου Αντιπάρου από το ελεύθερο εμπόριο, στο Δήμο Πάρου.
ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση και αποδοχή μελέτης με τίτλο : «Τεχνικογεωλογική μελέτη αντιμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων και προστασίας παράκτιων πρανών περιοχής Αμπελά»
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση και αποδοχή μελέτης με τίτλο : «Γεωτεχνική μελέτη Κατολισθητικών φαινομένων και προστασίας παράκτιων πρανών περιοχής Δρυού» ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση υπεργολαβίας για την εκτέλεση του έργου « Ανάπλαση χερσαίου χώρου Α/Κ Αμπελά Ν. Πάρου και Ενίσχυση του λιμενοβραχίονα με Φ.Ο.»
ΘΕΜΑ 7ο : Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος και ορισμός εξουσιοδοτημένων οργάνων για την κίνηση του λογαριασμού και σύμφωνα με την υπ. αριθ. 243/2019 απόφαση του Δ.Σ. Πάρου.
ΘΕΜΑ 8ο : Απόφαση Δ.Σ για εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο α) να υπογράφει την υπεύθυνη δήλωση του ορισμού υπευθύνου της τράπεζας, β) να ορίζει υπεύθυνο διαχειριστή για το υπάρχον έργο καθώς και για μελλοντικά έργα

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos