Φόρτωσε επιβάτες και οχήματα αλλά… παρέμεινε δεμένο στο λιμάνι! Περιπέτεια για το πλοίο Blue Star Delos….

08 Ιανουαρίου 2020 12:13

Μια ασυνήθιστη περιπέτεια λόγω καιρού έζησαν οι επιβάτες του πλοίου Blue Star Delos το οποίο δεδομένης της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ., θα απέπλεε από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες το πρωί της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου.


Μετά τον διήμερο απαγορευτικό απόπλου εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων του «Ηφαιστίωνα», το δρομολόγιο του πλοίου είχε τροποποιηθεί με προγραμματισμό να αναχωρήσει για Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη – Ίο – Νάξο – Πάρο στις 10:00 το πρωί καθώς αναμενόταν άρση του απαγορευτικού.

Αφού το πλοίο φόρτωσε επιβάτες και οχήματα για τα νησιά και ήταν έτοιμο προς αναχώρηση, γνωστοποιήθηκε ότι ήταν ακόμα σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου κι έτσι το πλοίο ξεφόρτωσε άρδην παραμένοντας δεμένο στον Πειραιά!

Έτσι, άλλη μια ταλαιπωρία περίμενε αυτή τη φορά τους νησιώτες, μια από τις πολλές που προκάλεσε αυτές τις μέρες η επέλαση της κακοκαιρίας «Ηφαιστίωνας», η οποία δυστυχώς επιμένει να δυσχεραίνει τις μετακινήσεις σε στεριά αλλά και θάλασσα…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos