Πρόταση της Τουριστικής Επιτροπής Αντιπάρου Προς τους Επαγγελματίες Αντιπάρου

29 Ιανουαρίου 2020 11:50

Eχουμε ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό των δημοσιογραφικών ταξιδιών στο νησί και για το λόγο αυτό θέλουμε την βοήθεια σας σε ένα ταξίδι που διοργανώνουμε το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για το "My Greek Odyssey" το οποίο προβάλλεται σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε δίκτυα του εξωτερικού (στο Channel 7 Αυστραλίας, στο Amazon Prime Video στην Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Ιρλανδία και πάνω από 50 αγγλόφωνες χώρες, στο Sea Channel Ρωσίας, στο RTVE Ισπανίας, στο OSN στη Μέση Ανατολή και Ν. Αφρική κ.ά.) αλλά και σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του COSMOTE HISTORY.

H τηλεοπτική ταξιδιωτική σειρά "My Greek Odyssey" με παρουσιαστή τον ελληνικής καταγωγής Peter Maneas, καταγράφει την ιστορία, το πολιτιστικό πλούτο, τη γαστρονομία, τις φυσικές ομορφιές και το τρόπο ζωής νησιών της Ελλάδας με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές - εκτός αλλά και εντός Ελλάδας - να τα ανακαλύψουν. Η σειρά είναι μη κερδοσκοπικού σκοπού και παρακινείται από το πάθος του Ελληνο-Αυστραλού παρουσιαστή για την προβολή της Ελλάδας στον κόσμο.

Η εκπομπή θα πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα στην Αντίπαρο στο πλαίσιο γυρισμάτων του 4ου κύκλου της σειράς. Το πρόγραμμα αποτελούμενο από 13 ωριαία επεισόδια ανά κύκλο έχει τη στήριξη και την Αιγίδα του ΕΟΤ.

Θα θέλαμε να εξασφαλίσουμε τη διαμονή (ένα άτομο), διατροφή και τη χορήγηση ενός αυτοκινήτου για μετακινήσεις στο νησί για τη δημοσιογραφική προπαρασκευαστική έρευνα τον Μάιο 2020 (ημερομηνίες 5,6,7 Μαίου (αναχώρηση στις 8 Μαίου)

Τη κάλυψη της διαμονής (δύο ατόμων) και της χορήγησης ενός αυτοκινήτου για μετακινήσεις του συνεργείου στο νησί για τα γυρίσματα 19 - 22 Σεπτεμβρίου 2020

Παρακαλούμε έως την Δευτέρα 10/2 να δηλώστε τη συμμετοχή σας για προσφορά στo τηλ.6946101318, Ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εκτίμηση

Για την Τουριστική Επιτροπή

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos