ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες που καταστρέφουν τα βουνά μας

10 Φεβρουαρίου 2020 12:38

Την Κυριακή 16 Φλεβάρη 2020 περπατάμε - διαμαρτυρόμαστε και λέμε ''ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝHΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡEΦΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ''


.Ξεκινώντας από το σχολείο Καμαρών στις 11.00 π.μ. θα κατευθυνθούμε προς τον ομώνυμο οικισμό και μέσω ενός όμορφου μονοπατιού ( καθαρίστηκε πρόσφατα από τον τοπικό σύλλογο ) θα ανέβουμε στις υπάρχουσες ανεμογεννήτριες της ΔΕΗ. Εκεί θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση από την ''Δημοτική επιτροπή κατά των ανεμογεννητριών'' σχετικά με την εξέλιξη τού θέματος εν όψει της προβλεπόμενης τοποθέτησης των ''τερατοανεμογεννητριών'' και στη συνέχεια μέσω του τεράστιου αγροτικού δρόμου που διανοίχτηκε πριν από χρόνια για την τοποθέτηση των υπαρχουσών ανεμογεννητριών, θα καταλήξουμε στο σχολείο Καμαρών.

Μια πολύ εύκολη κυκλική πεζοπορία συνολικής διάρκειας περίπου 3 ωρών, μήκους 3 χλμ. με υψομετρική διαφορά +/- τα 120 μ. Απαραίτητος εξοπλισμός το σακίδιο πλάτης, τα πεζοπορικά μποτάκια, το νερό και μια σοκολάτα. Άτομα κάτω τον 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται. Πληροφορίες από τον Ανδρέα Ραγκούση 6936142253 και από τον Νάσο Γρίβα 6974515482.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos