Διαμαρτυρία της Ο.ΠΑ.Σ για τις ανεμογεννήτριες

17 Φεβρουαρίου 2020 13:15

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων και όλοι οι εκτός Πάρου Παριανοί εκφράζουμε


την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μας στον αγώνα της Παριανής κοινωνίας ενάντια στη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση των βιομηχανικών ανεμογεννητριών στο νησί και ειδικότερα στη σημερινή εκδήλωση – πορεία διαμαρτυρίας.

Συμμετέχουμε και εμείς σε αυτό το πρωτοφανές μέτωπο ενότητας που περιλαμβάνει την κοινωνία της Πάρου, σύσσωμη την τοπική αυτοδιοίκηση σε επίπεδο τόσο Δήμου όσο και Περιφέρειας και τους πιο σημαντικούς συλλογικούς και επαγγελματικούς φορείς της Πάρου. Η ευρεία συμμετοχή και η αποφασιστικότητα, όπως επίσης και ο συντονισμός της δράσης μας με τα άλλα νησιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, είναι τα ισχυρότερα μέσα πίεσης προς την κεντρική πολιτική εξουσία να αναθεωρήσει το σχεδιασμό της ανάπτυξης των ΑΠΕ στον Ελλαδικό χώρο και ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου θέτοντας ως πρώτιστο κριτήριο στην ανάπτυξη αυτή το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον και όχι τα μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα των Παριανών και των άλλων νησιωτών για την ευόδωση των στόχων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                               Η Γεν. Γραμματέας



Νίκος Μαλατέστας                     Μαρία Χανιώτη




Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos