Ματαίωση της εκδήλωσης "Καρναβάλι στην Παροικία,2020"

28 Φεβρουαρίου 2020 14:06

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας και στην συνέχεια Κοινής Υπουργικής Απόφασης και Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου γνωστοποιήθηκε ότι στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση του κορονοϊού ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.


Συνεπώς, είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Μαρτίου εκδήλωση "Καρναβάλι στην Παροικία,2020".Είναι βέβαιο ότι η ματαίωση αυτή προκαλεί απογοήτευση και δυσφορία σε όσους εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα στην Παροικία και όλα τα χωριά του νησιού μας για την προετοιμασία αυτών των εκδηλώσεων. Πρόκειται, όμως, για υποχρεωτικό μέτρο και οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις υποδείξεις των επιστημονικών φορέων επιφορτισμένων με την δημόσια υγεία.

Η κυβερνητική απόφαση, ωστόσο, ματαίωσης των εκδηλώσεων στο πλαίσιο πρόληψης και γενικότερης προστασίας του πληθυσμού θα πρέπει, ταυτόχρονα, να συνοδεύεται από τα απαιτούμενα μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της νόσου.

Με άλλα λόγια θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό ειδικοτήτων και εργαστήρια του Κέντρου Υγείας, του πυλώνα της δημόσιας υγείας στο νησί μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos