Πάρος: Αλλαγή λειτουργίας του δερματολογικού ιατρείου

16 Μαρτίου 2020 01:31

Με βάση τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων στο εξής, στο Δερματολογικό Ιατρείο της κ. Πλέσσια:


1. Όλες οι αισθητικές θεραπείες (αποτρίχωση κτλ), αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας.
2. Εξετάζονται με φυσική παρουσία του ασθενή αποκλειστικά επείγοντα περιστατικά.
3. Συνοδός δεν επιτρέπεται εκτός από πολύ ειδικές περιπτώσεις (πχ μικρά παιδιά)
4. Ασθενείς με οποιαδήποτε συμπτωματολογία κρυώματος έστω και ήπια (πχ εκκρίσεις στη μύτη, ενοχλήσεις στο λαιμό, βήχα, δυσκολία στην αναπνοή, διάρροια, πόνους σε όλο το σώμα ή πυρετό), απαγορεύεται στο εξής να εισέρχονται στο ιατρείο. Ο οποιοσδήποτε προσέρχεται για εξέταση θα συμπληρώνει από πριν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει τα προηγούμενα συμπτώματα έστω και σε ήπια μορφή.
5. Σε ασθενείς που είτε παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα είτε φοβούνται να προσέλθουν για εξέταση, υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης μέσω διαδικτύου (Viber, mail). Σε αυτές τις περιπτώσεις, τόσο οι οδηγίες από τον ιατρό, όσο και η απόδειξη παροχής υπηρεσιών θα αποστέλλονται ψηφιακά ενώ η Ιατρός θα αμείβεται με αντίστοιχη μεταφορά ποσού σε λογαριασμό της AlphaBank ή της Winbank.

Τα εν λόγω μέτρα θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένα για την μείωση της μετάδοσης του ιού και παρακαλούμε θερμά για την συνεργασία σας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos