Κορωνοϊός: Ομάδες αλλοδαπών στην Πάρο με το τελευταίο πλοίο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας...

22 Μαρτίου 2020 21:46

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε από την πολιτεία o περιορισμός μετακίνησης με τα πλοία ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας, ομάδες αλλοδαπών Ασιατικής καταγωγής, αποβιβάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαρτίου στην Πάρο με το τελευταίο πλοίο της γραμμής από Πειραιά.

Επιπλέον, το απόγευμα της Κυριακής επίσης, ενώ η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων του νησιού παρέμενε στα σπίτια του σύμφωνα με τις συστάσεις της πολιτείας, μεγάλες παρέες αλλοδαπών επίσης ασιατικής προέλευσης εθεάθησαν να κάνουν βόλτες στην παραλία Λιβάδια της Παροικίας.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επακριβώς γιατί οι συγκεκριμένες ομάδες αποβιβάστηκαν μαζικά στο νησί ή το γιατί επέλεξαν να βολτάρουν όλοι μαζί στην παραλία.

Ίσως αγνοούν τις συστάσεις των ειδικών εξαιτίας μη κατανόησης της ελληνικής γλώσσας, ίσως πάλι έχουν διαφορετική νοοτροπία και ήθη και δυσκολεύονται να κατανοήσουν αποφάσεις μιας συντεταγμένης πολιτείας.

Όπως κι αν έχουν τελικά τα πράγματα απαιτείται επαγρύπνηση από τους αρμόδιους....

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos