Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Νικόλαου Πούλιου

21 Απριλίου 2020 16:08

Ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Νικόλαος Πούλιος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 16ης Απριλίου 2020.

Ο Νικόλαος Πούλιος, γιατρός το επάγγελμα, υπήρξε μια ξεχωριστή φυσιογνωμία στο χώρο των Παριανών Συλλόγων της Αθήνας. Πρόεδρος και στυλοβάτης του Συνδέσμου Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου επί 26 συναπτά έτη, άφησε την προσωπική του σφραγίδα στην πορεία του Συνδέσμου, συμβάλλοντας καθοριστικά με την ευρύτατη αποδοχή του στη συσπείρωση και υγιή πορεία του, όχι μόνον στα χρόνια της προεδρίας του αλλά και σε αυτά που ακολούθησαν. Υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές και εμπνευστές της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων, της οποίας διετέλεσε και Πρόεδρος.

Γνήσιος εκπρόσωπος της γενιάς εκείνης που μεγάλωσε σε δύσκολες συνθήκες στην ελληνική επαρχία, κατόρθωσε, με σκληρή δουλειά και σταθερό προσανατολισμό στις παραδοσιακές αξίες, να σπουδάσει και να σταδιοδρομήσει στο δύσκολο στίβο της πρωτεύουσας.
Όσοι τον ζήσαμε, εκτιμήσαμε έναν άνθρωπο σοβαρό, ευγενή, με σταθερές αρχές και στόχους, με γνήσια λαϊκότητα, με επικοινωνιακό χάρισμα, με ισχυρή κρίση και πάντοτε ενωτικό πνεύμα.
Θα μας λείψει πραγματικά… Θα είναι πάντα στη σκέψη μας…

Διαβιβάζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Εκφράζουμε τη λύπη μας που οι παρούσες ιδιαίτερες συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να παραστούμε στην εξόδιο ακολουθία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος