Δωρεές ύψους 200.000 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Πάρου

28 Απριλίου 2020 17:11

Επισταμένες προσπάθειες για τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας Πάρου πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο με αφορμή τις ενδεχόμενες ανάγκες της υγειονομικής μονάδας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με πρωτοβουλία και υπό την οργάνωση του Δήμου Πάρου, οι ανάγκες εξοπλισμού, καλύπτονται κυρίως από δωρέες συλλογικών φορέων και φίλων του νησιού, οι οποίες σύμφωνα με το Δήμο, αγγίζουν το ποσό των 200.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, με δωρεά του ημίσεως της δημαρχιακής του αποζημίωσης, παρέδωσε στον Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Γ. Τζανίδη 50 μάσκες 3D ατομικής προστασίας.

 



Πέραν τούτων, ο κ. Τζανίδης έλαβε ενημέρωση ότι εκτός των τριών συσκευών αρνητικής πίεσης και μια ακόμα ήδη κατασκευάζεται, για να εγκατασταθεί στο ISOBOX του Κ.Υ. Επίσης, δύο ακόμη ιατρικά μηχανήματα πρόκειται να αποκτήσει το Κ.Υ. σύντομα, με χρήματα προερχόμενα από δωρεές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos